tiistai 25. syyskuuta 2012

Kesän pieniä hetkiä ! ♥

Kesä oli työn täyteinen. Onneksi, muutamasta vapaapäivästä ja lyhyestä lomasta nautin täysillä! Nyt jo ikävöin kesää, talven kylminä iltoina on istuttava saunassa ja muisteltava lämpimiä kesäiltoja, hyvässä seurassa.


Nautimme Hennan kanssa auringonlaskusta saimaan rannalla. Rokansaaressa, puumalassa on kesäisin paljon veneilijöitä. Rokansaari on kaunis, ja juuri oikea paikka jos haluaa unohtaa kaupungin hulinat ja rentoutua.



                                                                                ♥


Sitten koitti kauan odotettu loma. Päätimme Hennan kanssa lähteä jonnekkin nauttimaan lomasta, ja lyhyen harkinnan jälkeen päätimme lähteä Tampereelle.
Satuimme sopivasti Blockfest viikonlopuksi sinne.


Tampereelta ja Blockfestistä selvittyämme, minulla oli vielä viikko lomaa!
Naapureiden kanssa meillä on joka vuosi "elokuun illanistujaiset". Joka vuosi on jokin eri teema, ja jokainen tekee jotakin purtavaa juhliin. Tänä vuonna oli erimaalaisuus, me olimme ranskalaisia. Valmistimme juhliin äidin kanssa ranskalaista sipulikeittoa.
Bruno oli tietenkin pariisista ostettuun pantaan puettuna :)


 ♥ Brunon tyttöystävätkin oli mukana juhlissa !




Vielä lopuksi kuva juhannuksesta. Serkkujen ja muiden sukulaisten kanssa tuli vietettyä perinteinen juhannus puumalassa :)

xxx

Anni-Maija

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miä en oo tätä kattonutkaan vielä ollenkaan! Ihanat naiset ♥ Perjantaina nähdään. Valkkasin jo (ehkä) kengät - voitko uskoa: KORKKARIT, mulla! :D

Ansku kirjoitti...

Ihanaa, niin kovasti jo odotan. Minäkin jouduin viemään korkkarit suutarille, ja kappaskappas unohdin ne sinne :D no vielä ennätän ne hakee :D